Assemblea oberta, 23/03, 19h

L’Assemblea Groga de Gràcia (AGG) va començar el seu camí tot just fa 10 anys, amb l’esclat del 15M, com un espai de reflexió i acció col.lectiva de la comunitat educativa de Gràcia i de qualsevol persona interessada en defensar una educació pública, inclusiva i feminista (docents, famílies, alumnat, monitores, personal no docent i veïnes). En aquests anys s’han fet moltes accions per promoure els valors de l’educació pública: participació en manifestacions, organització de jornades (sobre educació inclusiva, escoles feministes, avaluació externa), boicot a les proves de competències bàsiques, impuls a la xarxa d’escoles feministes, suport a la ILP d’educació, entre d’altres.  

Després d’un temps aturades pel context de la Covid-19 pensem que és més important que mai tornar a reactivar les forces de la comunitat educativa de Gràcia i fer xarxa per enfrontar-nos a les polítiques de desinversió i mercantilització de l’educació pública

Per aquest motiu convoquem una reunió el proper dimecres 23 de març a les 19h a l’Espai Jove La Fontana. La proposta de temes de la reunió és:

1. Presentació de l’AGG

2. Seguiment de la vaga educativa i properes accions previstes

3. Nou currículum

4. Procés de preinscripció a escoles públiques de Gràcia

5. Google a les escoles

6. Altres

Ens ajudes a difondre aquesta crida? Esperem comptar amb tu dimecres per lluitar juntes per una educació pública millor!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s