25/05 Primera trobada vers les escoles feministes

Per donar continuitat a la III Jornada per a l’Educació Pública a Gràcia. Escoles feministes? organitzada per l’ Assemblea Groga de Gràcia el 26 de maig de 2018, el proper 25 de maig s’organitza la Primera trobada ver les escoles feministes. Davant l’èxit de la jornada i les ànsies de moltes persones de donar continuitat a un espai de trobada i construcció col·lectiva d’un projecte d’educació feminista, neix ara de la mà de molta més gent i col·lectius la proposta de Primera trobada vers les escoles feministes, que tindrà lloc el proper dissabte 25 de maig de 10 a 14 h a l’escola Turó del Cargol de Barcelona (c/ Sant Cugat del Vallès, 13. Metro: Lesseps). Tota la informació de la trobada la trobaràs aquí: http://www.escolesfeministes.org/
Què és la Primera trobada vers les escoles feministes?
Una proposta educativa que busca la transformació social, l’emancipació de les persones i tornar a posar la vida al centre des de i per a l’escola pública a partir d’una perspectiva feminista
A qui es dirigeix la trobada?
Es tracta d’una jornada participativa de treball oberta a la comunitat educativa: professorat, estudiants, famílies, monitoratge…totes aquelles persones interessades en la transformació educativa des d’una mirada feminista i amb perspectiva de gènere.
Què pretén la trobada?
• Començar a construir un espai de treball comunitari i autoorganitzat per tal de compartir idees, experiències, inquietuds, aprenentatges, trajectòries, pràctiques.
• Començar a construir un model educatiu feminista que funcioni com a marc polític de referència, teòric i pràctic, i alhora flexible, obert i sempre en construcció i en constant revisió, i que tingui com a objectius últims la transformació social i l’emancipació a través de l’educació.
• Començar a construir un aturador i alternativa al model educatiu neoliberal —privatitzador i mercantilitzador— que ja s’està desplegant a l’educació pública.
Com funcionarà la trobada?
• Grups de treball: la primera part de la trobada s’organitzarà en sis grups de treball corresponents a sis eixos o coordenades de reflexió. Els eixos són: cos, identitat, comunitat, vida, pensament, educació pública.
• Posada en comú: la segona part de la trobada consistirà en una posada en comú de les conclusions i propostes d’acció específiques dels eixos de treball.
T’interessa? Vine a construir plegades!
> Més informació de la trobada: http://www.escolesfeministes.org/trobada/
> Més informació dels eixos de treball: http://www.escolesfeministes.org/eixos/
Moltes gràcies!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s