9/04 Xerrada ‘On estem i on està l’horitzó de l’escola inclusiva?’

El proper dimarts 9 d’abril a les 16:45h la Marta Cruz, membre de l’Assemblea Groga de Gràcia, farà una xerrada a l’escola La Muntanyeta (c/ dels Montfar, 24) titulada: On estem i on està l’horitzó de l’escola inclusiva? La Marta, mare i membre de GAMIN (Grup d’Ajuda Mútua Inclusiva) i de l’Assemblea Groga de Gràcia, parlarà sobre el repte d’avançar per la qualitat de l’educació des d’una perspectiva d’escola inclusiva.

Segons els seves paraules: “L’educació ha anat variant al llarg del temps els seus objectius, plantejaments, pràctiques… Actualment l’horitzó és una escola de qualitat per a totes les persones, independentment de la seva situació o capacitat. Els convenis internacionals i les lleis d’educació així ho garanteixen. Parlarem del punt on es troba la nostra escola actualment, quin és l’horitzó on volem arribar i com ens hi encaminen.”

Serà una xerrada oberta, on tant les famílies de l’escola La Muntanyeta com d’altres escoles seran benvingudes. Hi haurà servei d’acollida gratuït per a les famílies de La Muntanyeta; la resta de famílies hauran de fer una aportació de 2 euros per aquest servei. Des de La Muntanyeta han preparat un formulari d’inscripció per tenir una idea aproximada del nombre de persones que hi assistiran, i el nombre i les edats dels infants que utilitzaran el servei d’acollida. Si us plau, inscriviu-vos a través del següent enllaç:

Inscripció a la xerrada sobre l’escola inclusiva

Escola Pública La Muntanyeta
Dimarts 9 d’abril a les 16:45
c/ dels Montfar 24 (al costat del Caixa Fòrum)
Com arribar: https://goo.gl/maps/MbFwacUYqsN2
Metro: Espanya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s