¡Setmana de lluites! ¡Vaga feminista, boicot proves externes i altres cites!

L’agenda d’aquesta setmana està plena de trobades i lluites! Apunteu!

Dilluns 5 de març comencen les proves externes de competències i el boicot de les famílies!

Dimarts 6 de març a 19h, a l’Ateneu llibertari de Gràcia: Debat sobre Ensenyament, dins del cicle “Les Fronteres no ens fan Gràcia”. Amb Assemblea Groga de Gràcia,  Negreverd i Sindicat d’Ensenyament de la CGT. Donada la data, la xerrada tindrà una segona part on es parlarà de la VAGA DEL 8 DE MARÇ, al barri i a les escoles.

Dimecres 7 de març acció conjunta a Gràcia de boicot a les proves de competències bàsiques de tercer.

Dimecres 7 de març a les 19,30 h: assemblea oberta de l’Assemblea Groga de Gràcia. A les 19.30 h a l’Espai Fontana. És oberta! Vine!

Dijous 8 de març: VAGA FEMINISTA. A les 18.30h manifestació Passeig de Gràcia/Diagonal. Punt de trobada de la columna de l’Assemblea Groga de Gràcia: a les 18.20h a Gran de Gràcia 15 (a la part nord dels Jardinets, davant l’antiga pastisseria La Colmena).Per què una vaga feminista laboral, de cura, de consum i estudiantil?
> Per denunciar i donar visibilitat a la discriminació i a la violència estructural contra les dones provocada per la nostra societat i cultura masclistes.
> Per denunciar i donar visibilitat a les arrels de l’actual model econòmic, polític i social heteropatriarcal i capitalista que ens ha submergit en l’autoritarisme i la mercantilització del nostre estar en el món.
> Per tornar a posar la vida al centre.

Diumenge 11 de març de 11 a 13.30 h: Jornada Quins drets ha de garantir la República en l’àmbit de l’Educació? Jornada, debat veïnal, vermut popular i taller de pancartes. Escola Reina Violant (c/Badia 29).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s