25/03 Debat extraordinari sobre l’educació pública catalana

L’Assemblea Groga de Gràcia coorganitza, juntament amb 30 entitats més entre les quals es troben altres assemblees grogues, la FAPAC, sindicats, movimients socials i col·lectius, el Debat extraordinari sobre l’educació pública catalana, que tindrà lloc el proper dissabte 25 de març de 10 a 19 h a l’Institut Flos i Calcat del barri de Nou Barris de Barcelona. Des de l’AGG considerem que és una oportunitat única i important per començar, per fi, el debat que amb la ILP Educació se’ns va negar i que amb Ara és demà se’ns està amagant.

Convidem als claustres, mestres, direccions, ampes i veïns de Gràcia a assistir-hi! El programa és magnífic i pot esdevenir un punt de partida únic per començar a pensar entre tots en un model educatiu socialment transformador que faci front al model privatitzador actual. Podeu trobar tota la informació del debat i inscriure-us al web http://debateducaciopublica.cat.

Links directes: manifest, programa, recull de greuges, inscripció al debat. Hi haurà servei d’acollida d’infants! I teniu un recull de greuges per fer-nos arribar totes aquelles problemàtiques o queixes que sovint queden invisibilitzades en la quotidianitat de la tasca educativa.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s