21/01 Reunió preparatòria del “Debat extraordinari sobre l’educació pública catalana”

Dissabte 21 de gener a les 10:30h, a l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190, Barcelona) assistirem a la reunió preparatòria del “Debat extraordinari sobre l’educació pública catalana” i fem una crida a assistir-hi a totes aquelles persones i col·lectius que treballen per la defensa de l’escola pública des de qualsevol àmbit, ja sigui pedagògic, polític o social.

Som diferents persones vinculades amb col•lectius crítics amb el debat “Ara és Demà”, que hem vist la necessitat de posar sobre la taula temes i actors que són claus per a l’educació pública del país i que la proposta del Consell Escolar de Catalunya no està tenint en compte. Pensem que cal situar el debat en els temes pedagògics, polítics i socials que preocupen a la comunitat educativa i que cal donar la paraula a persones i entitats que defensen l’escola pública d’una manera plural, oberta i veritablement participativa.

Per això, us proposem preparar conjuntament un “Debat extraordinari sobre l’educació pública catalana”, el qual sigui, des del seu inici, un exercici de participació obert. Podeu consultar el document de presentació de la proposta, que començarem a treballar dissabte 21 de gener. Ja ens han confirmat assistència moviments de renovació pedagògica, assemblees grogues, sindicats i altres plataformes i col•lectius.

Volem que el nostre Debat sigui al màxim de plural possible. Us necessitem des del primer moment!

DOCUMENTS EN PDF
Document de presentació de la proposta: debat-extraordinari-educacio-publica-catalana_presentacio
Ordre del dia de la reunió preparatòria: ordre-del-dia-_-preparacio-debat-extraordinari-21-gener

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s