Comunicat de l’Assemblea Groga de Gràcia davant les vagues de la comunitat educativa

Des de l’Assemblea Groga de Gràcia donem suport i ens solidaritzem amb les vagues convocades per la comunitat docent els dies 18 de gener i 9 de febrer de 2017 i el calendari de mobilitzacions que les acompanyen.
 
Els mestres són el principal tresor de l’escola pública catalana i han estat un dels principals blancs de la política conservadora i el procés de privatització que viu actualment la nostra institució més important. La seva lluita és laboral i és social. Reclamen el retorn a les condicions laborals anteriors a 2010 i reclamen mesures que demostrin una aposta clara i valenta per l’escola pública.
 
Reduir el nombre d’alumnes per aula, no suprimir més línies de la pública, posar substituts a les aules des del primer dia, que els mestres substituts cobrin el mes de juliol, reduir les hores lectives per incrementar les de formació, preparació i reciclatge, garantir l’estabilitat laboral dels mestres interins, garantir la transparència i el funcionament democràtic en els nomenaments… La lluita dels mestres és la lluita de tots i per això us animem a donar suport a les vagues i a fer vostra també la defensa de l’escola pública.
 
Gràcia, 18 de gener de 2017
Assemblea Groga de Gràcia

 

PENJA EL COMUNICAT A L’ESCOLA!
Versió per imprimir: Comunicat AGG Vagues
conselera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s