Eleccions Consells Escolars 2016: Educa en democràcia i vota!


imatge-consells-escolars-2016_per-xarxesEl Consell Escolar és l’òrgan de màxima participació de la comunitat educativa en un centre, i atès que s’hi prenen decisions en tots els àmbits que afecten la vida escolar, és molt important que les famílies, l’alumnat, el professorat, i el personal d’administració i serveis hi puguin participar activament.

Des de l’Assemblea Groga de Gràcia pensem que cal donar suport al procés de constitució d’aquest òrgan, ja que formar-ne part és un exercici d’educació democràtica que pot esdevenir per als infants i joves un exemple de participació ciutadana en un àmbit que els afecta de molt a prop.

Les votacions tindran lloc entre els dies 28 de novembre i 2 de desembre de 2016, i per la seva importància, us volem convidar a participar en les candidatures, en la difusió de les eleccions, i en la votació.

Si voleu més informació, pregunta a l’equip directiu del teu centre o consulta la pàgina sobre Consells Escolars de Centre a la web del Deparmant d’Ensenyament.

Descarrega les imatges de la campanya per a xarxes: Imatge 1 i Imatge 2

Descarrega les imatges de la campanya per imprimir i penjar a l’escola:
Imatge 1 i Imatge 2

One thought on “Eleccions Consells Escolars 2016: Educa en democràcia i vota!

  1. Retroenllaç: Eleccions al Consell Escolar Rius i Taulet – #somrius

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s