15/11 reunió oberta Xarxa educativa suport persones refugiades

Us convidem a participar a la propera reunió de la Xarxa Educativa en Suport a les Persones Refugiades el proper dimarts 15/11 a les 17.30h a l’Espai Jove La Fontana (C/Gran de Gràcia, 190).

La Xarxa és un espai de recent creació oberta a tots els agents educatius (escoles, instituts, AFAs, entitats del lleure, equipaments educatius, moviments socials, associacions així com a persones interessades) que té per objectiu unir esforços per promoure l’apoderament d’infants i joves, fer incidència social i mediàtica i apel·lar a la responsabilitat dels governs.

A la reunió es presentarà el dossier informatiu de la Setmana d’accions educatives pel dret a migrar que tindrà lloc del 10 al 18 de desembre de 2016, a la qual us animem a sumar-vos.

Al dossier informatiu de la Setmana amb calendari d’accions, hi trobareu indicacions pràctiques de com adherir-vos-hi, com accedir a recursos educatius, com participar o crear un nucli territorial, etc.

També s’informarà de l’avanç en la sistematització de recursos educatius i els mecanismes per incorporar de manera col·laborativa altres recursos.

Us animem de cor a sumar-vos a la Xarxa, en la mesura de les vostres possibilitat, i a fer arribar aquesta informació a tot el vostre entorn.

Xarxa Educativa en Suport a les Persones Refugiades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s