Reunió xarxa educativa DILLUNS 24 D’OCTUBRE – unim esforços, obrim fronteres!

cartell_reunio24oct-okUNIM ESFORÇOS, OBRIM FRONTERES!

10 al 18 de desembre, setmana d’accions educatives a favor del dret a migrar

#unimesforços #obrimfronteres #volemacollir

Companys i companyes,

Fa massa temps que estem patint una crisi humanitària a nivell mundial. Milions de persones marxen dels seus països fugint de la guerra, de la fam o la vulneració dels drets humans i quan arriben els tanquem les portes. Per això, un grup d’entitats del món educatiu hem impulsat una Xarxa per articular propostes, col·laborar i difondre tot el que està passant per crear més consciència entre infants i joves i, de retruc, a tota la societat. Valorem com a experiència d’aprenentatge, el protagonisme transformador de la infància, els joves i la comunitat.

Amb aquest objectiu, i coincidint amb el Dia dels Drets Humans (10 de desembre) i el Dia de les Persones Migrants (18 de desembre), convoquem un seguit d’actes reivindicatius durant la setmana del 10 al 18 de desembre i una trobada conjunta de totes les escoles el 15 de desembre.

El dilluns 24 d’octubre a les 17.30h farem a l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia 190-192) la propera trobada oberta de la Xarxa educativa. Serà una jornada de treball on es treballarà per comissions per preparar el conjunt d’activitats del desembre i les accions de difusió. Per facilitar la trobada us animem a omplir AQUESTA FITXA amb idees i propostes! Us hi esperem!!

Totes aquelles persones que estigueu interessades en compartir experiències i/o en participar als actes que s’estan preparant podeu subscriure-us a la xarxa enviant un correu a xarxa-educativa-suport-refugiades@googlegroups.com o posant-vos en contacte amb xarxa.obrim.fronteres@gmail.com.

Si us plau, compartiu això amb tothom que conegueu per anar estenent un canvi que ens porti a una societat més humana, solidària i acollidora.

Ens veiem el 24 d’octubre a a l’Espai Jove La Fontana!!!!

Xarxa educativa a Gràcia en suport a les persones refugiades

One thought on “Reunió xarxa educativa DILLUNS 24 D’OCTUBRE – unim esforços, obrim fronteres!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s