#16J #19J – Obriu les fronteres: volem acollir!

 

cartell 16J-color-def (1) 20J4A4 (1) (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estem vivint una de les crisis migratòries i humanitàries més gran de la història contemporània i a Europa estem bloquejant les fronteres forçant a les persones que es desplacen a buscar rutes alternatives molt perilloses.

Això està passant i no li podem donar l’esquena. La força de la mobilització és clau per tal de posar fi a les polítiques migratòries de l’actual Europa fortalesa que generen expulsions, repressió, patiment i mort, i construir una societat on tothom pugui circular lliurement i gaudir d’una vida digna.

Per aquest motiu Barri Obert i l’Assemblea Groga de Gràcia us animem a participar a la setmana de de mobilitzacions prèvia al Dia Mundial de les Persones Refugiades que serà el proper 20 de juny en la que s’emplaçarà els governants estatals, catalans i locals a garantir vies lliures i segures a la frontera sud i a garantir tots els drets per totes les persones als nostres pobles i ciutats, independentment de l’origen o situació administrativa.

Apunteu-vos aquestes dates:

 – DIJOUS 16J a les 19h a la Plaça de la Vila us convidem a participar a una trobada que hem organitzat Gràcia Barri Obert i l’Assemblea Groga de Gràcia en el marc de la setmana de mobilitzacions en la que hi haurà jocs, poemes i voluntàries que han estat als camps d’Idomeni i que compartiran la seva experiència.

 -DIUMENGE 19J a les 18h a la Plaça Universitat Gran manifestació a Barcelona en suport als drets de les persones refugiades i per denunciar les polítiques migratòries de la Unió Europea, sota el lema “Obriu les fronteres: volem acollir!”. Convoca StopMaremortum  i moltes més entitats.

Trobareu més informació i podeu adherir-vos al manifest a través d’aquest enllaç

A més, us avancem que estem preparant una reunió oberta a tota la comunitat educativa de Gràcia per al DIMECRES 29 de juny  a l’escola Reina Violant amb l’objectiu de crear una xarxa de treball per compartir idees, material i accions en relació a la crisi de les persones refugiades.

#16J #19J – Obriu les fronteres: volem acollir!

No ens quedem a casa, mobilitzem-nos!

Ens veiem el #16J i el #19J

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s