30/03 MACROREUNIÓ sobre les proves de 3r i 6è de primària


MACROREUNIO_poster_pantallaCom sabeu, enguany tornen les proves estandarditzades de tercer i de sisè de primària imposades per la LOMCE i implementades des del Departament: del 18 al 30 d’abril les de tercer i el 4 i 5 de maig, les de sisè.

La Xarxa d’Escoles Insubmises (Noalalomce.net), amb el suport de l’Assemblea Groga de Gràcia, tornem a impulsar una campanya d’objecció de consciència davant d’unes proves que s’han erigit com un instrument fonamental de la LOMCE, per a classificar les escoles, fer-les competir entre elles per l’alumnat i pels recursos de l’administració i mercantilitzar, així, l’educació. 
Us emplacem a passar a l’acció! Per tal de defensar el dret d’informació de les famílies, hem cregut oportú convocar una MACROREUNIÓ URGENT, que pretén ser informativa i deliberativa, per intercanviar opinions, dubtes i idees al voltant de l’objecció a les proves. La reunió és oberta a tothom de la comunitat educativa, i especialment convidem a participar a famílies de tercer i sisè que posteriorment puguin transmetre el debat i la informació a la resta de famílies afectades.

Dimecres 30 de març a les 19:00h
Escola Patronat Domènech
c/ Gràcia 7

El passat curs més de 1000 famílies van fer objecció de consciència sense cap conseqüència legal. Us convidem a continuar aquesta lluita per tal de visualitzar la nostra oposició a una llei i a un model d’avaluació contrari a l’esperit d’una educació democràtica basat en la igualtat d’oportunitats.

Us adjuntem informació de la campanya de la Xarxa d’Escoles Insubmises. Trobareu dos documents concrets: argumentari en contra de les proves i instruccions en cas de voler objectar a la seva realització. Us animem a què els llegiu i difoneu entre famílies i comunitat educativa. 

2 thoughts on “30/03 MACROREUNIÓ sobre les proves de 3r i 6è de primària

  1. Retroenllaç: 30/03 MACROREUNIÓ sobre les proves de 3r i 6è de primària | JUBLOG, el bloc de l'AMPA de l'Escola Josep Mª Jujol

  2. Retroenllaç: Acte conjunt de rebuig a les proves de 3r | JUBLOG, el bloc de l'AMPA de l'Escola Josep Mª Jujol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s