II Jornada per l’Educació Pública a Gràcia

CARTELL-2aJornadaEducacio-27febrerL’avaluació externa millora la qualitat de l’educació?

Des de l’Assemblea Groga de Gràcia estem organitzant per al proper DISSABTE 27 DE FEBRER la II Jornada per l’educació pública a Gràcia que enguany porta per títol “L’avaluació externa millora la qualitat de l’educació?”

Durant el curs passat 123 alumnes de Gràcia i més de 1.000 a tota Catalunya no van fer les proves de la LOMCE de 3er de primària. Anteriorment algunes escoles del barri de Gràcia van protagonitzar accions de protesta contra les retallades, consistents en negar-se a que els alumnes de sisè realitzessin les proves de competències bàsiques.

Amb la celebració d’aquesta jornada volem aprofundir en els motius pels quals es fan aquestes avaluacions i engegar un debat al barri respecte aquest tema, tot defensant el model d’escola que volem i pel que lluitem.

També hem elaborat una enquesta amb la intenció de recollir la vostra opinió al respecte de les proves externes i estandarditzades adreçades a l’alumnat d’Educació Obligatòria a Catalunya. S’adreça a tota la comunitat educativa i la trobareu en el següent LINK.  Respondre-la només et prendrà 3 minuts i en ajudarà a engegar un debat respecte aquest tema que trobarà continuïtat durant la Jornada, on es presentaran els resultats.

Agraïm la vostra col·laboració i esperem la vostra participació.

II Jornada per l’Educaciò Pública a Gràcia, dia 27 de FEBRER a la Violeta (carrer Maspons 6)

Nota 1. Hi haurà servei de monitoratge gratuït per a les criatures. La inscripció es farà directament a la jornada amb aforament limitat per ordre d’arribada.

Nota 2. Fins dijous es pot respondre el qüestionari sobre l’avaluació externa: http://goo.gl/forms/G54Np2NOJK Ja hi han participat més de 300 persones!

Assemblea Groga de Gràcia

Podeu trobar alguns articles relacionats amb l’avaluació a https://assembleagrogadegracia.wordpress.com/reflexions-sobre-lavaluacio/

 

3 thoughts on “II Jornada per l’Educació Pública a Gràcia

  1. Retroenllaç: II Jornada per l’Educació Pública a Gràcia – #somrius

  2. Retroenllaç: La guia raonada. Què és la LOMCE i per què cal fer-ne objecció de consciència? – No a la LOMCE

  3. Retroenllaç: Conclusions Jornada “L’avaluació externa millora l’educació?” | JUBLOG, el bloc de l'AMPA de l'Escola Josep Mª Jujol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s